RETUR

Condiții transport și retur


Produsele comandate se livreaza in termen de 1-5 zile lucratoare, de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.
Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, la comenzile cu o valoare mai mare de 200 de lei. Pentru comenzile mai mici de 200 de lei costul transportului este de 20 lei pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzile din Europa se percepe o taxa de transport de 100 lei pentru orice comanda.

Comenzile din Europa trebuiesc platite in prealabil inainte de livrare prin Transfer Bancar sau EuPlatesc.

Transportul se efectueaza la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul Romaniei – Europa. Puteti alege metoda de livrare care vi se potriveste cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.
Informatii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere)

Pentru produsele standard aveti intotdeauna la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. escent.ro garanteaza faptul că va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea să fi fost pastrate în stare corespunzătoare inainte de returnare si sa nu fi fost folosite.
Dreptul de retur pentru produsele nepersonalizate
Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma ANTMAR BLUE S.R.L la adresa – Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 8, Sector 2 Bucuresti, Romania. pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat. In cazul in care produsele care ajung la noi si prezinta sigilii rupte, sau alte urme de utilizare ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Va rugam să ne informati in cazul in care ati efectuat un retur. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita în 30 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 14 de zile calendaristice din momentul preluarii produselor returnate. Formularul pe care il punem la dispozitie este un model si nu este obligatoriu.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar . Noua marfa comandată va fi expediata cu plata ramburs.
Vă rugam să pastrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar în cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.
Dacă dumneavoastră doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier va va fi returnata, doar în următoarele condiții : daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra. In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastră sau marimea nu este corespunzătoare aceasta taxa nu va va fi returnata.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online escent.ro
Dacă va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare.
Produsele si comenzile sunt verificate cu atenție înainte de a fi ambalate și livrate, însă în cazul care sesizati neconformitati, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pe office@escent.ro cu dovada neconformitatii produsului și a facturii primite, iar echipa noastră va remedia situația în cel mai scurt timp, fară costuri suplimentare.

Următorele tipuri de produse sunt exceptate din procedura de retur datorită naturii lor:
produse personalizate la comanda clientului care prin natura lor nu pot fi returnate, produse clasificate în O.U.G. 34/2014, art 16/pct. a) c) f)
ambalaje cadou produse care prezinta urme vizibile de folosire produsele care au fost utilizate în alte scopuri decât cele prevăzute inițial.

Formular de retur