termeni

Termeni și condiții


Vizitarea dar si achizitionarea produselor care se afla pe acest website (escent.ro) implica acceptarea Termenilor si Conditiilor.

Se recomanda citirea cu atentie a acestora:

Website-ul escent.ro este operat de catre S.C ANTMAR BLUE S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, PLT. RADU GHEORGHE, NR 5, CAMERA 3, BL 12, SC A, ETAJ 5, AP 21, SECTOR 3. inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/6152/2017 avand ca si cod unic de inregistrare: 37481167, denumita in cele din urme Societate.

S.C ANTMAR BLUE S.R.L. functioneaza conform prevederilor legislatiei Romaniei care sunt in vigoare. Ne asumam dreptul de a face diferite modificari ale acestor prevederi, daca este cazul, fara o alta notificare in prealabil.

S.C ANTMAR BLUE S.R.L. nu va raspunde pentru diferitele greseli de tipar, diferite preturi eronate sau caracteristici ale produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica absolut orice pret si orice detaliu afisat eronat din cauza unor erori fie ele de editare, fie ele tehnice- de programare sau umane- dar mai ales in cazul in care modificarile sunt impuse de legile in vigoare. De asemenea, ne asumam dreptul de retragere a diferitelor produse afisate in website din cauza diferitelor probleme de calitate sau de orice alta natura care pot aparea pe parcurs.

Continutul site-ului escent.ro – imagini, fotografii, texte, logo-uri, elemente de grafica web, diverse scripturi si alte date- este proprietatea S.C ANTMAR BLUE S.R.L. si a furnizorilor sai si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor(Legea nr. 8/1996). Folosirea de catre orice persoana fizica sau juridica – fara acordul societatii  S.C ANTMAR BLUE S.R.L. a oricaror elemente enumerate se va pedepsi conform legilor in vigoare. In cazul in care se vor face schimbari asupra regulilor de confidentialitate, acestea vor fi prezente in aceasta sectiune.

Fotografiile prezente pe website-ul escent.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Factura pentru produsele comandate va fi trimisă în format electronic pe email.

Plasarea unei comenzi/abonarea la newsletter-ul nostru reprezintă acordul dvs. referitor la politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal. Plasarea unei comenzi online reprezintă consimțământul dvs. de a reține unele date personale necesare procesării și livrării produselor comandate: nume, prenume, adresă e-mail, număr de telefon, adresă. Prin plasarea unei comenzi vă dați în același timp acordul ca date referitoare la cardul sau contul dvs. bancar să fie împărtășite cu partenerii noștrii de plăți.

Prin inregistrarea ca utilizator al escent.ro vi se vor solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului escent.ro. Datele personale furnizate catre  S.C ANTMAR BLUE S.R.L. prin intermediul website-ului escent.ro pentru efectuarea comenzilor vor fi folosite doar in scopul in care au fost cerute. Aceste informatii nu vor fi transmise altei personae fizice, juridice sau altei institutii decat in cazul in care sunt cerute justificat de catre autoritatile care au acest drept – de a verifica tranzactiile  comerciale, sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de societatea noastra.

S.C ANTMAR BLUE S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date care contin informatii despre datele personale.